Geef spullen, geef kansen

Geef spullen, geef kansen

Van een servies dat je dubbel hebt en kleren die nog lang niet versleten zijn tot die oude fiets in de kelder: kunnen jouw spullen nog een rondje mee, schenk ze dan aan Cirkels. Je creëert meteen kansen voor mensen uit je buurt. Zij krijgen bij Cirkels kans op passend werk, met groeimogelijkheden en ruimte om te ontplooien op hun maat. Je kan je spullen binnenbrengen in één van onze negen Cirkels winkels tussen 10u en 17u30, of je kan onze gratis ophaaldienst contacteren door te bellen naar 03 866 17 07.
Geven
stickers
sticker
sticker
wat kan je geven

Wat kan je (niet) geven?

Bij Cirkels geloven we in kansen. Ook jouw herbruikbare spullen verdienen dat. Wat jij niet meer gebruikt, kan je een ander ongelooflijk blij mee maken. Niet zeker wat wel of niet kan? Laten we het samen even checken.

Ontdek wat je kan geven

 

inzamelactie
sticker

Inzamelactie organiseren

Wil je meer doen voor mensen en spullen? Gooi dan je enthousiasme in de groep bij je bedrijf, organisatie, vereniging of hoelahoepclub en zet een GeefCirkel op poten! Samen lekker ontspullen of een teambuilding met impact, één ding staat vast: jullie actie doet Cirkels draaien!