Geef jouw tijd en talent aan Cirkels

Cirkels is een maatwerkbedrijf dat tewerkstelling biedt aan mensen die moeilijk werk vinden op de private arbeidsmarkt. Bij ons werken meer dan 150 werknemers, verspreid over 8 Cirkels-winkels.
In bijna al onze winkels zijn vrijwilligers aan de slag. Ze werken samen met doelgroepmedewerkers en coaches en dat zorgt voor een boeiende uitwisseling. Vanuit hun passie voor bepaalde materialen of stielen werken ze mee op de werkvloer. De gepensioneerde leerkracht op de elektro-afdeling of de IT’er op de boekenafdeling die een carrièreswitch overweegt: voor ieder wat wils!

Wat mag je verwachten?

Als vrijwilliger ben je een inspiratie voor onze werking en ondersteun je onze doelgroepmedewerkers en/of processen. Je deelt jouw passie en kennis en vertaalt deze naar de praktijk door mee te werken in winkel, atelier of magazijn. Je kan rekenen op ondersteuning door onze coaches om samen processen te doen slagen. We bieden ruimte voor persoonlijke groei en eigen accenten.

Benieuwd of het wat wordt tussen ons?

Ben je geprikkeld maar weet je niet goed wat je juist concreet kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We ontdekken graag wat je kan en waar je interesses liggen, zodat we de juiste persoon op de juiste plaats zetten. 

Contacteer ons